Woon Ideaal Beurs DEF-9

Ontmoet uw doelgroep op de Woon Ideaal Beurs!

Al meer dan 20 jaar wordt er in de Brabanthallen te Den Bosch de grootste tuinbeurs van Nederland gehouden. De beurs TuinIdee trekt ieder jaar ruim 25.000 bezoekers. Nieuw is dat aan TuinIdee de Woon Ideaal Beurs wordt gekoppeld. Bezoekers van de ene beurs kunnen gratis de andere beurs bezoeken.

Er wordt steeds meer geld besteed aan (ver)bouwen en inrichten van de woning. Er zijn tal van mogelijkheden om van je huis, je thuis te maken. Op de Woon Ideaal Beurs kunnen bezoekers informatie en inspiratie op doen voor het (ver)bouwen en inrichten van de woning.

21-24
Februari
2019

Openingstijden

Donderdag t/m zondag
10:00 - 17:00

Locatie

Brabanthallen Den Bosch
Diezekade 2
5222 AK  Den Bosch

Óók u kunt deelnemen aan de Woon Ideaal Beurs

U kunt deelnemen aan de Woon Ideaal Beurs als u producten en/of diensten levert voor het (ver)bouwen en inrichten van een woning. Van architecten, financieel adviseurs, woninginrichters, woonwinkels, dakkapelleveranciers energieleveranciers tot aanbieders van zonnepanelen. Kortom alles voor het (ver)bouwen en inrichten van de woning!

Energieneutraal en energiezuinig wonen!
Er zal extra aandacht worden besteed aan het verduurzamen van woningen en de verschillende mogelijkheden voor het bouwen van energieneutrale woningen.

Een tweede woning
Steeds meer mensen kopen een tweede woning om hun droom te verwezenlijken of als investering voor de toekomst. Of dit een tweede woning in het buitenland is of aan de Zeeuwse kust, dat is voor ieder verschillend. Op de Woon Ideaal Beurs wordt er een ‘tweede huis paviljoen’ gecreëerd waar bezoekers  geïnformeerd kunnen worden over de diversen mogelijkheden van een tweede huis.

Doelgroep en reclamecampagne
De Woon Ideaal Beurs richt zich op consumenten met bouw- of verbouwingplannen en consumenten die hun woning opnieuw willen inrichten. Een zeer interessante koopkrachtige doelgroep. Via de breed opgezette reclame campagne in de dag- en special interestbladen, via buitenreclame en met de inzet van social media zal de doelgroep gericht worden uitgenodigd.

Technische gegevens

Standhuur (kale ruimte)
€ 90,- per m²

Standhuur mét standbouw*
€ 135,- per m²

Wilt u deelnemen?

WIJ DENKEN GRAAG MET JE MEE

Schrijf
u nu
in