Vlaamse Sport Vakbeurs

 

VLAAMSE SPORT VAKBEURS
20 & 21 april 2018

DÉ VAKBEURS VOOR DE VLAAMSE SPORTVERENIGINGEN

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 april 2018 staat Antwerp Expo compleet in het teken van sport. Dan vindt alweer de tweede editie van de Vlaamse Sport Vakbeurs plaats. De vakbeurs richt zich niet alleen op de 21.000 sportverenigingen die Vlaanderen rijk is, maar ook op de sportambtenaren van de 5 provincies en de 308 gemeentes van Vlaanderen.

Verder behoren ook de beheerders en medewerkers van de 244 sportcentra, 313 zwembaden, 2015 tennishallen, 1144 sporthallen en 12000 openlucht sportvelden tot onze doelgroep. Al deze potentiële klanten kunt u tijdens de Vlaamse Sport Vakbeurs ontmoeten.

Reclamecampagne

De reclamecampagne rond de Vlaamse Sport Vakbeurs wordt groots aangepakt. Ieder bestuurslid van alle Vlaamse sportverenigingen ontvangt een persoonlijke uitnodiging. Daarnaast ontvangen de sportambtenaren van de Vlaamse overheid en de beheerder van de sportaccommodaties een uitnodiging om de beurs gratis te bezoeken. Ook krijgen alle standhouders een onbeperkt aantal gratis inkomkaarten om hun relaties en persoonlijk uit te nodigen voor deze vakbeurs.

Doeltreffendheid

Wist u dat…? Special interest vakbeurzen de hoogste doeltreffendheid hebben in verhouding tot het geïnvesteerde budget? Een vakbeurs biedt dan ook meerdere marketinginstrumenten. De meerwaarde zit vooral in het fysieke contact en de totale beleving tijdens een vakbeurs.

Deelname

Levert u al producten en/of diensten aan sportverenigingen of sportaccommodaties, dan is deelname de ideale manier om uw bedrijf verder te profileren binnen de branche. Levert u nog geen producten en/of diensten aan deze branche dan kan de Vlaamse Sport Vakbeurs een goede start zijn.

> Wanneer?
Vrijdag 20 en zaterdag 21 april 2018

> Waar?
Antwerp Expo te Antwerpen

> Meer info?
Ga direct naar de Vlaamse Sport Vakbeurs webpagina!