Senioren Expo


SENIOREN EXPO

15 - 21 JANUARI 2019

DÉ BEURS VOOR DE 50-PLUSSER IN BRABANT

De 17de editie van de Senioren Expo wordt gehouden van dinsdag 15 tot en met zondag 20 januari 2019 in het NH Conference Centre Koningshof te Veldhoven.

GROTE TOELOOP
De 1e editie van de Senioren Expo duurde vier dagen. Maar door de grote toeloop van bezoekers dwong ons de beurs te verlengen van vier naar zes dagen. Het is nu al jaren een zeer druk bezochte zesdaagse beurs.

SAMENWERKING
Het jarenlange succes van de beurs is mede te danken aan de samenwerking met KBO Brabant. Dit is de grootste provinciale belangenorganisatie voor senioren in Nederland. KBO Brabant heeft ruim 132.000 leden die verdeeld zijn over 300 afdelingen. Maar de Senioren Expo richt zich niet alleen op de leden van KBO Brabant. Via onze mediapartner De Persgroep worden alle 800.000 50-plussers benaderd.

DÉ 50-PLUSSER VAN NU, ÉÉN GOEDE DOELGROEP
De omvangrijke doelgroep van 50-plussers van nu is een geheel andere dan die van vroeger. Men zit niet ´achter de geraniums´maar is actie. Zij willen hun vrije tijd op een zo´n prettige manier invullen. Verder is het gemiddelde inkomen van de 50-plussers zo´n 30 tot 50% hoger dan van de veertigers. De conclusie is duidelijk: Relatief actieve en over het algemeen gezonde mensen die tijd hebben om van het leven te genieten. Dat biedt voor u, als commercieel ondernemer, mogelijkheden om tijdens de beurs uw naamsbekendheid in de regio te vergroten, nieuwe contacten te leggen en concreet zaken te doen.

> Wanneer?
Dinsdag 15 januari tot en met zondag 20 januari 2019

> Waar?
NH Conference Centre Koningshof te Veldhoven

> Meer info?
Ga direct naar de Senioren Expo webpagina!