Rainbow Expo


RAINBOW EXPO

27 T/M 29 OKTOBER 2017

Van vrijdag 27 oktober tot en met zondag 29 oktober 2017 wordt in de Beursfabriek te Nieuwegein een wel heel speciaal evenement georganiseerd, dé Rainbow Expo!

De Rainbow Expo richt zich op de gay en transgender gemeenschap in Nederland en België. Volgens de statistieken is tussen de 10 à 12 procent van de Nederlandse bevolking homoseksueel. Een énorm marktsegment dat nog niet of nauwelijks gericht benaderd wordt. Homoseksuele huishoudens hebben nochtans vaak een grotere bestedingsruimte dan een “gemiddeld” gezin, omdat er doorgaans sprake is van twee inkomens en er vaak minder of geen kinderen zijn.

De Rainbow Expo is dé gelegenheid om in contact te komen met de gay consument; een koopkrachtige , vooruitstrevende en vernieuwende doelgroep, de avant-garde onder de consumenten. Alle reden dus om ook een gedeelte van uw marketing op deze doelgroep te richten.

De Rainbow Expo zal worden verrijkt worden met een uitgekiend cultureel programma met optredens van artiesten, exposities, kunstmarkt en maatschappelijke informatie en voorlichting. Dat, maakt samen met de bezoekers, de Rainbow Expo tot een groots totaal- evenement dat publieksgroepen treft die u op geen enkele andere beurs zult aantreffen.

> Wanneer?
Vrijdag 27 oktober tot en met zondag 29 oktober 2017

> Waar?
Beursfabriek te Nieuwegein, Nederland

> Meer info?
Ga direct naar de Rainbow Expo webpagina!