Infra Expo


INFRA EXPO

Nationale vakbeurs op het gebied van wegenaanleg, vaarwegen en infrastructuur.

In samenwerking met betrokken organisaties en overheden, zal op 16 en 17 mei 2018 de nationale vakbeurs INFRA EXPO plaatsvinden in de Brabanthal te Leuven. Deze vakbeurs wordt vergezeld van een eendaags congres, dat zich richt op de verbeteringen van het Scheldebekken, hetgeen noodzakelijk is door de groei van de havens en industrieën. Een goed functionerende infrastructuur is dan ook van cruciaal belang om een succesvolle expansie te kunnen waarborgen.

> Wie neemt er deel aan Infra Expo

Het exposantenveld wordt gevormd door ontwerpers, bouwers en onderhouders van infrastructuur werken zoals:

  • De aannemerij in grond-, weg- en waterbouw alsmede in railtransport
  • Rioleringstechnieken
  • Leveranciers van bouwmaterialen en –materieel
  • Studiebureaus
  • Logistieke haveninrichtingen en voorzieningen t.b.v. railtransport
  • Civiele technieken
  • Overheden en betrokken instanties

INFRA EXPO wordt het platform voor de grond-, weg en waterbouwprofessionals. INFRA EXPO zal zich terecht thuis voelen in Leuven, de stad met de grootste Universiteit gespecialiseerd in Civiele Technieken.

> Voor wie is Infra Expo bedoeld

De professionals die betrokken zijn als opdrachtgever in ontwerp, aanleg en onderhoud van infrastructurele voorzieningen  zullen op uitnodiging van exposanten en organisaties hun weg vinden naar INFRA EXPO. Zoals federale, provinciale en regionale overheden, projectontwikkelaars, havenschappen en –directies, railtransport en architecten.

Als exposant kunt u een belangrijke bijdrage leveren aan het succes en de dynamiek van INFRA EXPO door gebruik te maken van onze invitatiekaarten die u gratis aan uw relaties en prospects kan toesturen.

Uiteraard zullen ook vakbladen uitgebreid aandacht besteden aan de vakbeurs en het congres. De organisatie zal een omvangrijke direct mail actie uitvoeren met gratis invitatiekaarten.

INFRA EXPO zal zich kenmerken als een gemoedelijke professionele vakbeurs, die na elke beursdag de mogelijkheid biedt tot een netwerkbijeenkomst.

> Wanneer?
Woensdag 16 mei en donderdag 17 mei 2018

> Waar?
Brabanthal te Leuven (België)

> Meer info?
Ga direct naar de Infra Expo webpagina!